Schaduw van je overleden kindje

schaduwfoto schaduwkind


Om je heen vindt iedereen het leuk om van het hele gezin of de familie een foto te laten maken. Maar voor jou voelt het anders, want er ontbreekt iemand. De leegte die je voelt is verschrikkelijk pijnlijk. Je mist je kind of een andere dierbare die je bent verloren. In jouw gedachten is hij of zij er wel bij op de foto, maar dat is niet zichtbaar.

Sinds kort maak ik voor mensen die dat graag willen een zogenaamde schaduwfoto. Ik zet dan degene die je mist als een lichte schaduw erbij.

Voor een schaduwfoto hoef je niet apart een shoot bij mij te doen. Het is mogelijk hiervoor een bestaande of eigen foto te gebruiken, zodat het niet uitmaakt waar je woont op deze wereld. Een voorbeeld daarvan zie je bij dit bericht. Dit lieve gezin mist al 5 jaar hun oudste dochtertje, dat maar 5 weekjes oud mocht worden. De foto hebben ze zelf gemaakt en naar mij gemaild. Hun dochtertje heb ik er als een zachte schaduw aan toegevoegd. Zo voelt het gezin toch weer compleet, want zij hoort er gewoon bij. Laat je op deze manier regelmatig een schaduwfoto maken, dan kun je zelfs de kleinste sterrenkindjes laten meegroeien met je gezin. Hoe bijzonder!

Binnenkort kun je meer info hierover vinden op mijn website. Wil je daar niet op wachten, neem dan gerust contact met me op!

Update 14-2-2021: inmiddels kun je alle info hier vinden.

Prev Diploma in de pocket!
Next Fotoshoot tijdens lockdown

Comments are closed.

© Prisma Donna Fotografie