Loveshoot

niets is mooier dan onze liefde voor de ander

i love you

Vier de liefde!

Vlinders in je buik, net verloofd, pas getrouwd of werkelijk al eeuwen samen? Een loveshoot is voor alle momenten geschikt en leuk voor zowel jong als oud. Misschien denk je dat het lastig is om verliefd te zijn met een camera op je gericht. Dat vond ik zelf ook. Vandaar dat ik de cursus Superfeel Fotografie heb gevolgd. Nu weet ik hoe ik de aandacht van de camera af kan leiden. Sterker nog, jullie hebben straks alleen nog maar oog voor elkaar. En dat levert de meest prachtige beelden op. 

Na afloop van de loveshoot komen de foto’s in een handgemaakt fotoalbum. Zo kunnen jullie nog heel lang nagenieten.

Een liefdes fotoshoot is het allerleukst in de buitenlucht. In de studio is een liefdesshoot zeker ook mogelijk. Laat je vrijblijvend informeren. Overigens is een loveshoot een reuzeleuk idee om cadeau te geven. Aan goede vrienden, maar ook aan (groot)ouders die een huwelijksjubileum vieren!

Superfeel

Schiet je in een kramp wanneer iemand een camera op je richt? Ik ben superfeel fotograaf en stel (soms gekke) vragen om je op een authentieke en eigen manier vast te kunnen leggen. Je merkt de camera minder op en bovendien krijg je mooiere foto's!

Het weer

Bij buitenshoots is het natuurlijk wel fijn wanneer het droog weer is. We zoeken bij regen een plek overdekt, of we spreken een nieuw moment af. Het mooiste licht heb je bij een opkomende of ondergaande zon. Felle zon zorgt voor lelijke schaduwen. In dat geval ga ik flitsen!

Verwen jezelf

met een uniek fotoproduct

In mijn tarieven zijn mooie fotoproducten inbegrepen. Want digitale foto's verdwijnen na een tijdje. Ze staan op je oude computer, in de cloud, of op een plek waar je eigenlijk niet zo vaak kijkt. Als geen ander weet ik hoe waardevol een tastbare herinnering kan zijn. Een album of doos met foto's in je woonkamer pak je er veel makkelijker even bij.

Voor een loveshoot kun je kiezen uit 4 pakketten met een prachtig fotoproduct inclusief:
Mini, Midi en Maxi en Maxi Plus.

Bij Pakket Mini ontvang je prachtige afdrukken op stevig fotokarton. Leuk voor op een fotoplank!Bij andere wensen kun je deze inwisselen voor korting op een ander fotoproduct. Bij de pakketten Midi, Maxi en Maxi Plus ontvang je een prachtig album. Bij pakket Maxi is dat een extra luxe en handgemaakt album. De omslag is van prachtig eco-leer, linnen, suède of fluweel. Je zult het graag in je handen houden.

Ook voor zwangerschapsshoots
© Prisma Donna Fotografie | Algemene voorwaarden | Privacy
© Prisma Donna Fotografie