Zwanger

zwangerschapsfotografie doetinchem en omstreken

prachtige

Bolle buiken

Wat is het toch bijzonder, een kleintje op komst! Heel veel vrouwen willen die periode van de zwangerschap graag laten vastleggen. Daarvoor bestaat zwangerschapsfotografie. De een doet dat liefst samen, de andere komt liever alleen. Wat je ook wilt, bij Prisma Donna Fotografie vind je vast en zeker wat je zoekt. We gaan zorgen voor een aantal onvergetelijke foto’s waar je nog vaak naar zult kijken. Een paar weken later is je buik helaas alweer verdwenen. Natuurlijk wel in ruil voor de allermooiste baby van de héle wereld. 

De beste periode voor een zwangerschapsfotoshoot is tussen de 30 en 36 weken zwangerschap. 

Je kunt terecht in de fotostudio voor creatieve of kunstzinnige zwangerschapsfoto’s. Daarnaast kunnen we op een mooie plek buiten afspreken. In dat geval krijg je heel natuurlijke foto’s.

Weet je nog niet precies wat je wilt? Neem vrijblijvend contact op en laat je door mij adviseren.

In de studio

artistieke zwangerschapsfotografie

Een creatieve zwangerschapsshoot. Dat kan in mijn fotostudio in Doetinchem. Ik help je met poseren en zorg ervoor dat alles goed wordt uitgelicht. Foto's in de studio kunnen met zowel witte, zwarte als gekleurde achtergrond. Er zijn verschillende zwangerschapsjurken aanwezig. Deze mag je lenen. Ook zijn er verschillende grote doeken. Je mag natuurlijk je eigen setje(s) kleding meenemen. Tip: klik hier voor goedkope en toch bijzondere kleding speciaal voor fotoshoots. Het fotograferen in de studio duurt ongeveer 1 uur.

Op locatie

natuurlijke zwangerschapsfotografie

Ben je meer een buitenmens? Kies dan voor een zwangerschaps fotoshoot op locatie naar keuze. Ik ken verschillende leuke plekken waar we terecht kunnen, maar jij hebt vast ook je eigen favorieten. Tot 15 km vanaf Doetinchem betaal je geen reiskosten.

Bij een buitenshoot maak ik gebruik van bestaand licht. Wanneer de zon te fel schijnt, zoeken we de schaduw op.

Verwen jezelf

met een uniek fotoproduct

Digitale foto's zijn tijdelijk. Daarom krijg je bij mij altijd een uniek en hoogwaardig album of een ander luxe fotoproduct. Je ontvangt dus in elk pakket dat ik aanbied een heel bijzondere en unieke herinnering voor later!

Je hebt keuze uit 4 verschillende pakketten:
Mini, Midi, Maxi en Maxi Plus.

Bij pakket Mini ontvang je afdrukken of een set grote fotokaarten met of zonder passe-partout. En wil je iets anders? Dan overleggen we over een geschikt vervangend product.

Bij pakket Midi is een Lite album inbegrepen met een omslag van (foto)linnen of matte fotokaft. De pagina's zijn dik en de kwaliteit is hoog.

Bij pakket Maxi ontvang je een extra luxe en handgemaakt album. De omslag is van prachtig eco-leer, linnen, suède of fluweel en de afwerking is in zijn geheel ontzettend luxe.

Knalfoto

want jij mag shinen

Prisma Donna bezit verschillende jurken die je kunt lenen voor de fotoshoot. Jurken die bijvoorbeeld spectaculair wapperen. Dat zorgt voor een heel bijzonder beeld. Je hoeft trouwens niet zwanger te zijn om hier mee te kunnen stralen op een foto. Het lenen is gratis.

Sommige foto's met zo'n jurk vragen extra tijd met nabewerken. In dat geval is er een kleine meerprijs. Ze zijn alleen als extra te bestellen bovenop je gekozen pakket.

© Prisma Donna Fotografie | Algemene voorwaarden | Privacy
© Prisma Donna Fotografie