Bedrijf in beeld

presenteer je bedrijf met passie

bedrijf

In de spotlight

Bedrijfsfotografie of zakelijke fotografie is toevoegen van kwaliteit aan jouw bedrijf, organisatie, of onderneming. Krachtige beelden zijn belangrijk. Het maakt je klant veel duidelijker waar je voor staat. Wat je doet. En ook wie je bent. Professionele beelden vertellen immers het verhaal van jouw bedrijf. Daarmee zorgen ze voor de gewenste uitstraling en de juiste boodschap naar buiten. Prisma Donna heeft goede voelsprieten om dit verhaal te zien en te vangen in foto’s. Natuurlijk zijn dat foto’s die aansluiten bij de bestaande branding. Goede en aantrekkelijke foto’s voor website en andere media. Daarmee kunt u zeker voor de dag komen. 

Naast digitale foto’s voor bedrijfsuitingen lever ik innovatieve foto wanddecoratie. Denk daarbij aan een collage van foto’s van het bedrijf en/of de medewerkers op een stevige fotowand. Een zeer mooie binnenkomer. In 1 oogopslag wordt het bezoeker of klant immers duidelijk waar ze zich bevinden en wat de sfeer en werkzaamheden zijn. Het gaat om de Bloxit fotowand. Een stevig bord met verwisselbare foto’s. Lees er meer over op deze pagina. 

Tot slot heb ik nog een speciaal aanbod voor de kleine ondernemer die slechts een aantal foto’s wenst van zichzelf en zijn of haar werkplek: het beroepsportret.

Bedrijf in beeld

Goede foto's zorgen ervoor dat mensen een betere indruk krijgen van je bedrijf. Als fotograaf heb ik oog voor beelden die samen een verhaal vertellen en die de juiste uitstraling en kwaliteit hebben. Vooraf bespreken we de wensen. Bekijk het basis en uitgebreid pakket 'Bedrijf in beeld' op deze pagina.

tarieven

Medewerkers op de foto

Profielfoto's van alle medewerkers nodig voor intern of extern gebruik? Ik maak goede portretfoto's op de eigen locatie. Daarvoor gebruik ik bestaand licht of ik neem de mobiele studio mee. Naast individuele portretten is ook een Coronaproof groepsportret mogelijk.

meer info

Reportage

Feest, borrel, huwelijk, jubileum, afscheid, vergadering, evenement of andere gelegenheid waarvan een reportage nodig is? Als fotograaf ben ik stil aanwezig en lever ik uiteindelijk een volledig verhaal in foto's.

Meer info

Professionele bedrijfsfotografie:
Met oog voor detail én oog voor het grote geheel breng ik de kracht van jouw dienst of product in beeld. Daarmee maak ik in één oogopslag de essentie en kwaliteit van jouw bedrijf zichtbaar!

Voor kleine ondernemers

het beroepsportret

Dit is een mooi pakket voor de ondernemer die graag een klein aantal professionele foto's wil. Waarom? In dit pakket vind je voor een aantrekkelijke prijs een combinatie van 2 portretten plus een foto van je werkplek of werkomgeving. Alles wordt geleverd in 2 gewenste formaten, bijvoorbeeld vierkant en rechthoekig. Je ontvangt alle fotobestanden in hoge resolutie én in webformaat. Je krijgt dus foto's geschikt voor afdruk, maar ook voor website en sociale media.

lees hieronder meer over het bloxit wandsysteem.

Het Bloxit wandsysteem

Recht, strak en met verwisselbare foto's

De Bloxit is een stevige wanddrager uit MDF. Deze is leverbaar in wit en zwart en in diverse formaten die onderling te combineren zijn tot een groter bord. Een vast gatenpatroon maakt het mogelijk om eenvoudig verschillende foto's op het bord te plaatsen in de vorm van losse bloxen. Een blox is eenvoudig te verplaatsen of te vervangen door een nieuwe, terwijl het gehele systeem gewoon kan blijven hangen.

Het gehele Bloxit bord wordt met slechts 4 schroeven aan de wand bevestigd. De flexibele indeling op het bord maakt het mogelijk om verschillende formaten en groottes van foto's met elkaar te combineren. Op een vierkant bord van 96 x 96 cm kun je bijvoorbeeld 16 vierkante bloxen plaatsen. Maar het bord is ook vrij in te delen met combinaties van kleine en grotere bloxen. Zowel rechthoekig als vierkant.

Bloxit is een kwaliteitsproduct met een zeer professionele uitstraling. Het hangt altijd recht en is goed up-to-date te houden doordat losse bloxen eenvoudig zijn bij te bestellen.

Losse bloxen zijn 18mm dik. Ze zijn er in 3 afwerkingen: standaard, acryl en akoestiek. De 40 mm dikke akoestische panelen worden voorzien van een extreem sterk en geluidsabsorberend materiaal, waarbij er keuze is uit vele kleuren. Ze leveren een geluidsreductie tot zelfs 85%.

De afmetingen
Kleuren akoestische panelen
© Prisma Donna Fotografie | Algemene voorwaarden | Privacy
© Prisma Donna Fotografie