Familie & kids

familiefotografie Doetinchem en omstreken

waardevol

Samen uniek

Een gezinsfoto of familiefoto is een waardevol en bijzonder aandenken aan de speciale band die jullie met elkaar hebben. Er zijn oneindig veel mogelijkheden te bedenken: samen met je kinderen of je ouders, opa en oma met hun kleinkinderen, prachtige kinderportretten en nog veel meer.

De foto’s kunnen worden gemaakt in de studio of op locatie. In de studio gaan we poseren. Ik help jullie daar bij. Vaak kiezen mensen voor de studio om een mooie familiefoto te maken als cadeau voor hun (groot)ouders of om zelf aan de muur te hangen. Bij alle pakket ontvang je een mooi fotoproduct. En er zijn bijzondere extra’s om bijvoorbeeld anderen cadeau te geven.

Wil je liever een gezinsshoot of familieshoot buiten de studio? Als Superfeel fotograaf weet ik hoe ik jullie op een spontane en authentieke manier op de foto kan zetten. Dit doe ik door middel van kleine speelse opdrachten, waardoor de aandacht naar elkaar gaat in plaats van naar de camera. En dat is precies wat ik wil vastleggen: de aandacht en liefde voor elkaar. Daarnaast wordt het meteen ook een leuke en ontspannen bezigheid om met elkaar foto’s te gaan maken!

Superfeel

Schiet je in een kramp wanneer iemand een camera op je richt? Ik ben superfeel fotograaf en stel (soms gekke) vragen om jou/jullie op een authentieke en eigen manier vast te kunnen leggen. Je merkt de camera minder op en bovendien krijg je mooiere foto's!

Speciaal familieportret

Doordat ik een kei ben in Photoshop, kan ik bijzondere portretten aanbieden waarbij het beeld op een speciale manier bewerkt is. Lees er hieronder nog wat meer over.

info bijzonder portret

Kinderen

Kinderen zitten niet stil. Dat hoeft ook niet, want de sluitertijd van mijn camera is hoog genoeg om precies dat ene juiste moment te bevriezen. Als moeder en inmiddels oma van 5 kleinkinderen beschik ik over een flinke dosis ervaring. In de studio ligt trouwens ook wat speelgoed voor ze klaar.

Baby's

Wil je foto's maken van of met jullie pasgeboren baby? Ook dat kan bij Prisma Donna. Dit kan in de fotostudio in Doetinchem, maar ook bij jullie thuis. Kijk voor babyfotografie op mijn speciale newbornpagina.

naar de newborn pagina

Een herinnering voor later

met mooie fotoproducten

De meeste mensen die een afspraak maken met een fotograaf, willen iets bijzonders, iets blijvends, iets unieks. Om lang te kunnen koesteren of om een ander cadeau te geven.

Bladeren toekomstige generaties door miljoenen bestanden of pakken ze dat prachtige album? Als professioneel fotograaf wil ik iets meegeven dat ook toekomstige generaties nog graag zullen inkijken. Daarom bied ik verschillende pakketten aan met elk een waardevol, stijlvol product dat generaties lang mee zal gaan.

Kijk hieronder welk pakket bij jouw wensen past. Elk portret is met bijbetaling te upgraden naar luxere wanddecoratie en speciale albumuitvoeringen. Ook zijn er allerlei accessoires te koop. Denk bijvoorbeeld aan een bewaardoos voor je album.

Gezichten op een rij
Gezichten op een rij

Creatief familieportret

omdat je iets bijzonders wilt

Met behulp van een fotobewerkingsprogramma maak ik speciale portretten, zoals Gezichten-op-een-rij en Lijst-in-Lijst. Daarvoor geldt een toeslag boven op de pakketprijs.

Bij een foto zoals Gezichten-op -een-rij hoef je overigens niet netjes achter elkaar stil te zitten. Iedereen van het gezin of de familie wordt apart gefotografeerd en de foto's worden later samengevoegd tot één geheel. Het leuke is dat ik er wel 10 of meer personen op kwijt kan.

Ook bij Lijst-in-Lijst worden apart foto's gemaakt. Daarbij houd je een lijst in handen die ik mee fotografeer. Daar plaats ik later door middel van fotobewerking een andere foto in. Het resultaat is een mooi generatieportret.

Lijst in Lijst
Lijst in Lijst

Wat anderen zeggen

© Prisma Donna Fotografie | Algemene voorwaarden | Privacy
© Prisma Donna Fotografie