Trouwfotografie

zodat je kunt zien & voelen hoe het was

reportage

Liefde & Trouw

Wow, jullie gaan trouwen!
Mag ik jullie huwelijksfotograaf zijn?
Naast portretfotograaf en familiefotograaf, ben ik ook opgeleid tot trouwfotograaf. Zo heb ik een opleiding gevolgd bij de Nederlandse trouwfotograaf Serge Smulders en bij de Canadese top trouwfotografen Erika & Lanny Mann

Het liefst leg ik jullie hele trouwdag vast. Van begin tot eind. Wanneer het donker wordt, of wanneer er overdag weinig licht is, gebruik ik flitsers. Daarmee krijg je veel scherpere foto’s. 

Mijn stijl is contrastrijk en kleurrijk. Daarbij wissel ik af met een aantal mooie zwart-wit beelden. Ik probeer momenten te vangen die jullie trouwdag ook echt JULLIE trouwdag maken. Want elk stel is uniek. 

Onder aan de pagina vind je prijsinfo. Er zijn 3 pakketten waar verschillende tijdsduren bij horen. In elk pakket zit een klein album. Dit kun je, afhankelijk van jullie budget, upgraden naar een groot en luxe album. Lees hieronder meer!

Light Up That Party

Feest & Donkere locaties

Hebben jullie een avondfeest of een daglocatie die vrij donker is? Kies zeker voor een fotograaf die om kan gaan met weinig licht. In de avond en bij slecht licht overdag, maak ik gebruik van flitsers. Na afloop heb je knallende foto's van de meest toffe dag in jullie leven. Er zijn veel fotografen die niet kunnen flitsen. Dan eindig je met korrelige en onscherpe foto's van je trouwdag. Het laatste dat je zou willen!

Het meest uitgebreid is pakket Diamant. Dan ben ik er vanaf het begin TOT HET EIND om herinneringen voor jullie vast te leggen. En heus, hoe later het wordt, hoe kleurrijker de foto's!

Een impressie

Wil je wat meer foto’s zien? Zet je geluid aan en bekijk de diashow van de trouwdag van Ilse en Joost. Ze kozen voor pakket Diamant. Dus ik was er de hele dag bij, tot half 1 in de nacht. De diashow bevat een selectie van de foto’s die ik op deze prachtige dag maakte. Zo krijg je een mooi inkijkje.

De locatie is overigens Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. 

Uniek fotoproduct

een waardevol aandenken

Een reportage kun je boeken vanaf 4 uur fotografie. Elke reportage is inclusief een Lite album van 20x20 cm met een linnen omslag. Dit album kun je upgraden naar een luxer en groter album.

Gun jezelf een luxe trouwalbum!

De allerbeste kwaliteit, waar nog generaties lang in gebladerd zal worden. Een omslag in linnen, leer, suede of fluweel en maximaal 80 platliggende superdikke pagina's. Dit album is uit te breiden met vele extra's, zoals glasplaat, stiknaden, glanspagina's, een prachtige bewaarbox en bijpassende USB. Startprijs vanaf ongeveer 270 euro voor een album van 30x30 cm en 20 superdikke, platliggende pagina's. Tijdens de kennismaking kun je verschillende demoalbums bekijken!

Ouderalbums

Bijzonder om mee te bestellen: twee extra ouderalbums. Dit kan in hetzelfde formaat of in kleiner formaat. Vraag naar de speciale actieprijs!

© Prisma Donna Fotografie | Algemene voorwaarden | Privacy
© Prisma Donna Fotografie