Newborn

In de fotostudio of thuis

bijzonder

Een kleintje!

Van harte gefeliciteerd met de komst of de geboorte van jullie kindje. En wat leuk dat jullie daar foto’s van willen laten maken. Die prachtige momenten van jullie kleine spruit moet je gewoon vastleggen. Want niets is waardevoller dan die eerste babyfotootjes. 

Een newborn fotoshoot vindt meestal tussen de 9 dagen en 3 weken na de geboorte plaats (al kan het tot 3 maanden ook nog wel). De foto’s maken we in de fotostudio in Doetinchem óf bij jullie thuis. Tot 15 km betaal je daarvoor geen reiskosten.

Alle foto’s komen in een prachtig album of lever ik los op stevig papier in een foliobox. Je zult ze vaak pakken en door je handen laten gaan. Ook leuk om voor eventuele opa’s en oma’s een eigen set mee te bestellen tegen een gunstige prijs, want die willen vast hun kleinkind trots aan iedereen laten zien. 

Kijk hieronder wat het meest aanspreekt en boek snel!

Newborn studio

alle aandacht voor de newborn

Een newbornshoot met stijl. Dat kan in mijn fotostudio in Doetinchem. Daar beschik ik over verschillende kleden, manden, kleertjes, haarbandjes, (kunst)bloemen enzovoort. De studio is schoon, verwarmd en natuurlijk mag je de kleine voeden en verschonen wanneer dat nodig is. We doen de shoot pas nadat je kindje zichzelf goed warm kan houden. We nemen voor alles rustig de tijd, zodat het een ontspannen gebeuren is.

Een newborn baby is heel flexibel. Toch werk ik alleen met natuurlijke poses. Foto's met een knipoog maak ik graag. Zo verwerk ik een hobby of baan van de ouder in de setting, of maken we een foto waarbij het lijkt alsof je kindje alleen ergens op ligt. Zo'n foto bestaat uit 2 foto's over elkaar, waarbij je je kindje eerst vanaf links en daarna vanaf rechts vasthoudt. Door de 2 foto's te combineren, verdwijn je zelf uit beeld en lijkt de baby helemaal alleen ergens op te liggen. Zelf noem ik het een trucagefoto, er staat altijd iemand bij. Veiligheid voor alles!

Newborn foto studio

Newborn thuis

lifestyle shoot

Een newbornshoot lekker thuis in je eigen huis. Dit wordt ook wel een lifestyle newborn reportage genoemd.

De foto's zijn heel naturel. Ik fotografeer terwijl jullie lekker spelen en knuffelen met de kleine en met eventuele broertjes en zusjes. Zo zal ik heel wat mooie en warme momenten kunnen vastleggen. Het fotograferen gebeurt meestal in verschillende ruimtes van jullie huis. Denk aan woonkamer, slaapkamer enz. In principe gebruik ik hierbij geen flitser, alleen een reflectiescherm.

"Een groots avontuur gaat beginnen!"

Winnie de Poeh

Bekijk hieronder de verschillende pakketten die ik aanbied: Muis, Beer en Olifant.

Bij Muis fotografeer ik alleen de baby en is een hele mooie foliobox inbegrepen met losse dikke fotokaarten.

Bij Beer en Olifant fotografeer ik in een lifestyle shoot het hele gezin mee en ontvang je een waardevol album. Bij pakket Olifant is dat album extra groot en luxe met superdikke pagina's en een prachtige omslag. Een heel bijzonder babyalbum voor later!

Een speciale productpagina is in de maak. Voorlopig vind je de info over de foliobox en albums onderaan deze pagina. Heb je vragen of is er iets niet duidelijk? Neem gerust contact op.

Wat anderen zeggen

© Prisma Donna Fotografie