Newborn

Babyfotografie in de fotostudio of thuis

bijzonder

Een kleintje!

Van harte gefeliciteerd met de komst of de geboorte van jullie kindje. En wat leuk dat jullie daar foto’s van willen laten maken. Die prachtige momenten van jullie kleine spruit moet je gewoon vastleggen. Want niets is waardevoller dan die eerste babyfotootjes. 

Een newborn fotoshoot vindt meestal tussen de 9 dagen en 3 weken na de geboorte plaats (al kan het tot 3 maanden ook nog wel). De foto’s maken we in de fotostudio in Doetinchem óf bij jullie thuis. Tot 15 km betaal je daarvoor geen reiskosten.

Alle foto’s komen in een prachtig album. Je zult het vaak pakken en door je handen laten gaan. Ook leuk om voor eventuele opa’s en oma’s een eigen fotoalbum mee te bestellen tegen een gunstige prijs, want die willen vast hun kleinkind trots aan iedereen laten zien. 

Kijk hieronder wat het meest aanspreekt en boek snel!

"Een groots avontuur gaat beginnen!"

Winnie de Poeh

Newborn studio

alle aandacht voor de newborn

Een newbornshoot met stijl. Dat kan in mijn fotostudio in Doetinchem. Daar beschik ik over verschillende kleden, manden, kleertjes, haarbandjes, (kunst)bloemen enzovoort. De studio is schoon, verwarmd en natuurlijk mag je de kleine voeden en verschonen wanneer dat nodig is. We doen de shoot pas nadat je kindje zichzelf goed warm kan houden. We nemen overal rustig de tijd voor, zodat het een ontspannen gebeuren is.

Een newborn baby is heel flexibel. Toch werk ik alleen met natuurlijke poses. Foto's met een knipoog maak ik graag. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van een hobby of baan van de ouder in de setting. Of aan een foto waarbij het lijkt alsof je kindje alleen ergens op ligt. Zo'n foto bestaat in dat geval uit 2 foto's over elkaar: bij de eerste foto houd je je kindje bijvoorbeeld vanaf links vast. Bij de tweede foto vanaf rechts. Door deze 2 foto's met elkaar te combineren, verdwijn je zelf uit beeld en lijkt de baby helemaal alleen ergens op te liggen. Er staat dus altijd iemand bij, al zie je dat niet op de uiteindelijke foto. Veiligheid voor alles!

Newborn foto studio

Newborn thuis

lifestyle shoot

Een newbornshoot lekker thuis in je eigen huis. Dit wordt ook wel een lifestyle newborn reportage genoemd.

De foto's zijn heel naturel. Ik fotografeer terwijl jullie lekker spelen en knuffelen met de kleine en met eventuele broertjes en zusjes. Zo zal ik heel wat mooie en warme momenten kunnen vastleggen. Het fotograferen gebeurt meestal in verschillende ruimtes van jullie huis. Denk aan woonkamer, slaapkamer enz. In principe gebruik ik hierbij geen flitser, alleen een reflectiescherm.

Reiskosten tot 15km zijn inbegrepen.

Een waardevol aandenken

aan die eerste bijzondere momenten

Digitale foto's zijn tijdelijk. Daarom krijg je bij mij altijd een uniek en hoogwaardig fotoproduct. Je hebt daarbij de keuze uit 4 verschillende pakketten: Muis, Haas, Beer en Olifant.

Bij Muis is de fotoshoot wat minder uitgebreid en maak ik alleen foto's van jullie baby. Je ontvangt afdrukken of een mooie set grote fotokaarten met of zonder passe-partout. En wil je iets anders? Dan overleggen we over een geschikt vervangend product.

Bij pakket Haas ontvang je een lite fotoalbum met een omslag van (foto)linnen. De pagina's zijn dik en de kwaliteit is hoog.

Bij Beer en Olifant ontvang je een steeds groter wordend extra luxe album, handgemaakt, met geweldig dikke pagina's. Het allergrootste boek is maar liefst 45x30cm!

De omslag bij Beer en Olifant is van leer, linnen, suède of fluweel, te kiezen uit vele kleuren. De afwerking van het album is in zijn geheel ontzettend luxe. Je ontvangt dus altijd een heel bijzonder babyalbum en de allermooiste herinnering voor later!

Wat anderen zeggen

© Prisma Donna Fotografie | Algemene voorwaarden | Privacy
© Prisma Donna Fotografie