Newborn

In de fotostudio of thuis

bijzonder

Een kleintje!

Van harte gefeliciteerd met de komst of de geboorte van jullie kindje. En wat leuk dat jullie daar foto’s van willen laten maken. Die prachtige momenten van jullie kleine spruit moet je gewoon vastleggen. Want niets is waardevoller dan die eerste babyfotootjes. 

Een newborn fotoshoot vindt meestal tussen de 9 dagen en 3 weken na de geboorte plaats (al kan het tot 3 maanden ook nog wel). De foto’s kunnen worden gemaakt in de studio in Doetinchem óf bij jullie thuis.

Het is natuurlijk ook leuk om een newbornshoot cadeau te geven of te krijgen. Ik maak een prachtig cadeaupakketje, waarmee je de (aanstaande) ouders kunt verblijden. 

Van de foto’s kan een prachtig album worden gemaakt. De prijzen voor een basic (maar wel hoogwaardig) album vind je op deze pagina. Wil je een luxe album, vraag me dan naar de meerprijs. 

Kijk hieronder wat het meest aanspreekt en boek snel!

Een groots avontuur gaat beginnen

Winnie de Poeh

"Een groots avontuur gaat beginnen!"

Winnie de Poeh

Newborn thuis

lifestyle shoot

Een newbornshoot lekker thuis in je eigen huis. Dit wordt ook wel een lifestyle newborn reportage genoemd.

De foto's zijn heel naturel. Ik fotografeer terwijl jullie lekker spelen en knuffelen met de kleine en met eventuele broertjes en zusjes. Zo zal ik heel wat mooie en warme momenten kunnen vastleggen.

Het fotograferen gebeurt meestal in verschillende ruimtes van jullie huis. Denk aan woonkamer, slaapkamer enz. In principe gebruik ik hierbij geen flitser, alleen een reflectiescherm.

Newborn foto studio

newborn studio

speciaal portret

Een newbornshoot met stijl. Dat kan in mijn fotostudio in Doetinchem. Daar beschik ik over verschillende kleden, manden, kleertjes, haarbandjes, (kunst)bloemen enzovoort.

Een leuk idee is om iets mee te nemen van je eigen hobby of beroep. Je laat daarmee duidelijk zien dat het jullie kindje is en bovendien krijg je een uniek portret. Zo zie je hier bijvoorbeeld de dochter van een hovenier. De gieter staat al klaar!

De studio is schoon, verwarmd en natuurlijk mag je de kleine voeden en verschonen wanneer dat nodig is.

Wat anderen zeggen

© Prisma Donna Fotografie