Newborn

Babyfotografie in de fotostudio of thuis

bijzonder

Een kleintje!

Van harte gefeliciteerd met de komst of de geboorte van jullie kindje. En wat leuk dat jullie daar foto’s van willen laten maken. Die prachtige momenten van jullie kleine spruit moet je gewoon vastleggen. Want niets is waardevoller dan die eerste babyfotootjes. 

Een newborn fotoshoot vindt meestal tussen de 9 dagen en 3 weken na de geboorte plaats (al kan het tot 3 maanden ook nog wel). De foto’s maken we in de fotostudio in Doetinchem óf bij jullie thuis. Tot 15 km betaal je daarvoor geen reiskosten.

Alle foto’s komen in een prachtig album. Je zult het vaak pakken en door je handen laten gaan. Ook leuk om voor eventuele opa’s en oma’s een eigen fotoalbum mee te bestellen tegen een gunstige prijs, want die willen vast hun kleinkind trots aan iedereen laten zien. 

Kijk hieronder wat het meest aanspreekt en boek snel!

"Een groots avontuur gaat beginnen!"

Winnie de Poeh

Newborn studio

alle aandacht voor de newborn

Voor studiofoto's met witte, grijze of zwarte achtergrond kun je prima terecht in de fotostudio in Doetinchem. De studio is schoon, verwarmd en natuurlijk mag je de kleine voeden en verschonen wanneer dat nodig is. We nemen overal rustig de tijd voor, zodat het een heel ontspannen gebeuren is. Broertjes en zusjes mogen zeker mee!

Let op dat de studio zich op de eerste verdieping bevindt. Er is geen lift aanwezig.

Heb je een speciale wens, dan mag je gerust contact met me opnemen. Ik zal daarvoor dan een offerte op maat maken.

Newborn thuis

lifestyle shoot

Een newbornshoot lekker thuis in je eigen huis. Dit wordt ook wel een lifestyle newborn reportage genoemd.

De foto's zijn heel naturel. Ik fotografeer terwijl jullie lekker spelen en knuffelen met de kleine en met eventuele broertjes en zusjes. Zo zal ik heel wat mooie en warme momenten kunnen vastleggen. Het fotograferen gebeurt meestal in verschillende ruimtes van jullie huis. Denk aan woonkamer, slaapkamer enz. In principe gebruik ik hierbij geen flitser, alleen een reflectiescherm.

Reiskosten tot 15km zijn inbegrepen.

Een waardevol aandenken

aan die eerste bijzondere momenten

Digitale foto's zijn tijdelijk. Daarom krijg je bij mij altijd een uniek en hoogwaardig fotoproduct. Je hebt daarbij de keuze uit 4 verschillende pakketten: Muis, Haas, Beer en Olifant.

Bij Muis is de fotoshoot wat minder uitgebreid en maak ik alleen foto's van jullie baby. Dit kan het beste bij jou thuis, zodat je een aantal gevarieerde foto's krijgt. Je ontvangt een mooie set grote fotokaarten met of zonder passe-partout. En wil je iets anders? Dan overleggen we over een geschikt vervangend product.

Bij pakket Haas krijg je een uitgebreide fotoshoot met het hele gezin. Hierbij ontvang je een lite fotoalbum met een omslag van (foto)linnen. De pagina's zijn dik en de kwaliteit is hoog.

Bij Beer en Olifant ontvang je een steeds groter wordend extra luxe album, handgemaakt, met geweldig dikke pagina's. Het allergrootste boek is maar liefst 45x30cm!

De omslag bij Beer en Olifant is van leer, linnen, suède of fluweel, te kiezen uit vele kleuren. De afwerking van het album is in zijn geheel ontzettend luxe. Je ontvangt dus altijd een heel bijzonder babyalbum en de allermooiste herinnering voor later!

Wat anderen zeggen

© Prisma Donna Fotografie | Algemene voorwaarden | Privacy
© Prisma Donna Fotografie