Creatief Portret

laat je dromen uitkomen

speciaal portret

Creatief & Uniek

Het is ontzettend leuk om foto’s te maken die net een beetje anders zijn dan anders. Daarmee onderscheid je je van de rest. De toepassingen zijn legio.

Fotografie wordt vaak gezien als ‘het vastleggen van de werkelijkheid’. Het leuke aan een camera is echter, dat je er andere dingen mee kunt zien dan met je eigen ogen. Dat is geen trucage, je camera kijkt gewoon anders. Zelf vind ik het bijvoorbeeld heerlijk om te experimenteren met flitsers. Daar kun je heel veel bijzondere effecten mee creëren.

Creativiteit kan ook in de nabewerking zorgen voor speciale effecten. Bijvoorbeeld een generatiefoto waarbij iedereen elkaar in een lijstje vasthoudt. Een dubbelportret met je broer / zus. Een andere achtergrond. Je moeder in de spiegel die je vasthoudt. De toepassingen zijn legio.

Laat je creatieve gedachten vrij stromen en maak een afspraak. Ik denk ook graag met je mee over een betekenisvol portret.

De prijs van een creatief portret is afhankelijk van wat je precies wilt. Dus droom en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan ga ik je droom waarmaken!

Duoportret dubbelportret

Creatief met fotobewerking

voor unieke foto's

Techniek is altijd een grote passie geweest. Samen met mijn wiskundig en ruimtelijk inzicht kom je dan tot leuke resultaten wanneer je dit combineert met fotografie. Tijdens een shoot, is het mogelijk om een aantal speciale beelden te maken. Tijdens een loveshoot kun je bv samen aan de ene kant van de foto staan lachen naar julliezelf aan de andere kant van de foto. De mogelijkheden zijn legio.

Je mag altijd vcoraf aangeven dat je een speciale foto wenst. Ik bedenk dan iets dat uniek zal zijn en dat je met veel plezier zal tonen aan anderen. Een aantal trucfoto's die standaard in mijn repertoire zitten, vind je hieronder.

Graag wil ik een keer een generatiefoto maken waarbij de grootouders in een fotolijst worden vastgehouden door al hun eigen kinderen, die op hun beurt weer in een fotolijst staan en worden vastgehouden door alle kleinkinderen (en wellicht nog een vierde generatie daar omheen). Dit lijkt me zo'n geweldig leuk cadeau voor bijvoorbeeld een 50-jarig huwelijksfeest!

Alle prijzen van een creatief portret zijn op aanvraag en afhankelijk van de mate van benodigde fotobewerking.

© Prisma Donna Fotografie | Algemene voorwaarden | Privacy
© Prisma Donna Fotografie