De fotostudio

Studio in het centrum van Doetinchem

Doetinchem

De foto-studio

Sinds maart 2020 kun je bij Prisma Donna ook terecht voor studiofotografie. De fotostudio bevindt zich aan de centrumrand van Doetinchem. Als studiofotograaf kan ik daar toveren met licht. 

De fotostudio bevindt zich op de eerste verdieping. Er is geen lift aanwezig, misschien iets om rekening mee te houden. Ben je minder mobiel of slecht ter been, kies dan voor een fotosessie bij jou thuis.

Met behulp van studiolampen en reflectoren wordt alles mooi uitgelicht. Je hoeft niet bang te zijn voor deze lampen. En je hoeft al helemaal niet bang te zijn voor mij! Bang dat je in de stress schiet? Geen zorgen! Als Superfeel fotograaf geval geef ik je gewoon wat kleine (en soms gekke) opdrachtjes, waardoor je jezelf meer ontspant. Dat zorgt ervoor dat je foto’s krijgt waarin je écht gewoon lekker jezelf bent. 

De route

vind je weg naar de fotostudio

Het adres van de studio is Kapoeniestraat 41 in Doetinchem. Dat is aan de centrumrand van Doetinchem, naast Bakkerij Kaspers.

Kijk voor meer info over parkeren, route en contactinformatie op de contactpagina.

Klik op deze kaart voor een route

Handig om te weten

faciliteiten

Er is een toilet aanwezig en een kleine keuken. Tijdens je bezoek aan de studio krijg je een lekker kopje koffie of thee. Er is een spiegel om je haren, kleding en make-up te checken. Direct naast de studio bevindt zich een heerlijke bakker.

achtergrondkleuren foto

In de studio beschik ik naast flitslampen over 2 kleuren achterwanden: een witte en een zwarte. Daarmee kan ik elke kleur achtergrond maken die jij wenst. Dat doe ik met behulp van Photoshop of met kleurenfilters op de lampen.

zwanger & newborn

De studio is verwarmd en schoon. Voor zwangere dames heb ik een aantal zwangerschapsjurken die je mag lenen. Op www.wish.com of andere websites kun je natuurlijk ook zelf een zwangerschapsjurk bestellen indien je dat leuk vindt.

Minder mobiel?

dan kom ik aan huis

Wanneer je minder mobiel bent of om andere redenen een eigen locatie verkiest boven de fotostudio in Doetinchem, dan kan ik nog steeds foto's maken die in de studio gemaakt lijken te zijn. Geen enkel probleem.

© Prisma Donna Fotografie | Algemene voorwaarden | Privacy
© Prisma Donna Fotografie