Luxe fotoproducten

voor waardevolle herinneringen

wat mooi

Je blijft kijken!

Dat wil ik het liefste horen. Dat jullie niet alleen blij zijn met de foto’s, maar dat je er ook naar blijft kijken. Vandaar dat je bij elk pakket een mooi fotoproduct ontvangt. Van een fotodoosje met losse prints, tot het meest luxe album. Want een echte foto pak je makkelijker ter hand dan digitale bestanden. 

Krijg ik dan geen digitale bestanden? Het is misschien de meest gestelde vraag die ik hoor als fotograaf. Ja, van alle foto’s in het uiteindelijke fotoproduct ontvang je een digitale versie in webformaat. Ideaal om te delen op sociale media, te klein om groot af te drukken. De originele bestanden bewaar ik voor je. Zo bewaak ik de kwaliteit en ook de exclusiviteit van Prisma Donna Fotografie. 

Kijk hieronder maar eens naar de albums, afdrukken, fotocadeaus en wanddecoraties. Hoe mooi! Je ontvangt echt een prachtige herinnering, waar zelfs toekomstige generaties veel naar zullen blijven kijken. 

Fotodoos fine art prints

PAKKET MINI
PAKKET MUIS

Een superlieve fotodoos met een omslag van warm grijs linnen.
De foto’s van 15 x 23 cm worden afgedrukt op stevig papier. Dit speciale papier staat bekend om zijn antiek-achtige, warme tint. Vandaar dat het een fine art print wordt genoemd. De foto’s zijn echt kleine kunstwerkjes!

Je kunt tot 50 prints in deze mooie doos bewaren.
Tip: zet ze beurtelings in een fotohouder op je dressoir of fotoplank.

Canvas

PAKKET MINI
PAKKET MUIS

Je mooiste foto op canvas van maximaal 50 x 30 cm. Het canvas is 2cm dik met beschermende zwarte viltstroken aan de achterzijde ter bescherming van de muur. Voor een 4cm dik canvas betaal je 10 euro extra.

Er zijn nog veel meer mooie wanddecoraties verkrijgbaar. Denk aan een acrylplaat, metaalprint, ingelijste foto enz. Op deze pagina vind je een aantal opties. Natuurlijk adviseer ik je graag!

Stevige fotokaarten

PAKKET MINI
PAKKET MUIS

Deze stevige Fotokaarten zijn gemaakt van een ca. 4,5 mm dik, luxe natuurkarton en zijn lekker groot: 20×30 cm. 

Je hebt de keuze uit fotokaarten met of zonder passe-partout. De passe-partout kaarten zijn leverbaar in zes verschillende, matte kleuren. Verder mag je in plaats van 5 grote fotokaarten ook kiezen voor 10 kleinere. Eén kaart om zelf te houden en één om weg te geven. Ze staan prachtig op een fotoplank of dressoir. 

Lite album

Lite fotoalbum

PAKKET MIDI
PAKKET HAAS

Het album met strak vlakliggende pagina’s is gemaakt van 400 grams papier. Het papier is óf Fuji Lustre (mat en helder) óf Fine Art (wat warmer van kleur).

Dit album wordt afgewerkt met een matte soft touch fotokaft, een effen linnen omslag of fotolinnen. Daarbij mag je kiezen voor een opgedikte kaft. Dat is inbegrepen in de prijs.

Tip: bestel extra exemplaren van dit album voor grootouders, ouders, broers en zussen, collega’s, vrienden, gasten enz. Bij meerdere albums ontvang je extra korting.

Luxe album

Luxe fotoalbum

PAKKET MAXI (PLUS)
PAKKET BEER & PAKKET OLIFANT

Dit is een prachtig handgemaakt fotoalbum dat generaties na jou nog zullen open slaan en bewonderen. Het zeer luxe album heeft strak vlakliggende pagina’s en is gemaakt van superdik 800 grams papier. Je kunt kiezen uit allerlei papiersoorten en zelfs papiersoorten in 1 album combineren!

Voor de omslag van het album kun je kiezen uit een fotokaft, 42 kleuren linnen, 6 kleuren ecoleer, 7 kleuren suède en 6 kleuren fluweel. En al deze keuzes zijn inclusief! Ook mag je een laserprint tekst op de voorkant laten plaatsen.

Behalve bij suède en fluweel zijn fotokaders op de kaft bij de vermelde prijs inbegrepen. Hoe groter de omslag, hoe meer fotokaders mogelijk zijn. Bij pakket Maxi passen 1 of 2 fotokaders op de voorkant, bij pakket Maxi Plus passen er tot 4 fotokaders op.

Bewaardoos en usb stick tegen meerprijs.

Hoe zien de albums er uit?

In het eerste filmpje zie je het Lite Album met een warm grijs linnen omslag. In het tweede filmpje wordt het Luxe Album getoond. In dit geval met als extra een acryl glasplaat op de voorkant plus een mooie bewaardoos. Beide albums zijn qua inhoud identiek. Alleen de dikte van het papier verschilt. In beide voorbeelden is fine art papier gebruikt. Fine art papier maakt de foto’s wat warmer van kleur. Binnenkort volgen filmpjes met de albums gedrukt op andere papiersoorten. De kleuren zijn dan helderder.

Wanddecoratie

Er zijn vele mooie wanddecoraties te bestellen. Zo is de mooiste foto altijd zichtbaar en zal een blijvende indruk achterlaten. Alle wanddecoratie die via mij wordt aangeschaft is van hoogwaardige kwaliteit.

Wat is er zoal?

  • Metal prints op ruw geborsteld alu-dibond. Naar wens met of zonder zwart metalen lijst.
  • Acryl prints
  • Canvasdoeken
  • Ingelijste foto’s met of zonder een passe-partout.

Overige fotoproducten

Er zijn veel verschillende  producten bij te bestellen en elke keus heeft weer verschillende mogelijkheden. Bekijk hieronder ter inspiratie de foliobox, het drieluik en de bewaardoos voor het luxe album. Er zijn nog meer producten te bestellen. Eigenlijk teveel om op te noemen. In de fotostudio ligt een boek met mogelijkheden ter inzage.

Foliobox

EXTRA PRODUCT

De foliobox is een heel mooie bewaardoos met een luxe omslag.  Naar keuze in 80 verschillende kleuren. En in de materialen linnen, eco-leer, fluweel of suède. In deze foliobox passen fotokaarten van een ca. 4,5 mm dik, luxe natuurkarton.

Je hebt de keuze uit fotokaarten met of zonder passe-partout. De passe-partout kaarten zijn leverbaar in zes verschillende, matte kleuren. Sommige kleuren kunnen ook met een gekleurde kern gekozen worden. Het zijn hele mooie kaarten om neer te zetten. Leuk ook om mee af te wisselen met andere kaarten uit de doos.

Drieluik

EXTRA PRODUCT

Een schitterende drieluik met de uitstraling, het gevoel en de kwaliteit van het luxe fotoalbum. Je kunt kiezen uit verschillende formaten en voor een uitvoering met een mooi passe-partout om de foto’s.

Het drieluik is een prachtig cadeau voor jezelf en voor anderen. Het kan als pronkstuk worden neergezet of gelegd op bijvoorbeeld schoorsteenmantel, dressoir en bureau.

Het drieluik is leverbaar in 90 verschillende kleuren in de materialen linnen, eco-leer, fluweel of suède.

Bewaardoos & USB stick

EXTRA PRODUCT

Een luxe album wil je natuurlijk ook op een bijzondere manier bewaren. Daarvoor is er een bewaarbox met heflint te bestellen die precies dezelfde omslag krijgt als jouw album.

Bij de bewaardoos kun je een usb stick bestellen in dezelfde afwerking. Bijzonder handig voor je eigen digitale bestanden (bijvoorbeeld om alle eigen foto’s, mails, documenten enz op te bewaren samen met dit album). Prijs op aanvraag!

© Prisma Donna Fotografie | Algemene voorwaarden | Privacy
© Prisma Donna Fotografie