Maike den Houting

Fotograaf in Doetinchem & NL

Over mij

Prisma Donna

Mijn naam is Maike den Houting en ik ben opgeleid tot professioneel fotograaf door de School voor Fotografie. Fotografie is al sinds mijn 10de een grote passie. Prisma Donna is de naam van mijn onderneming en daarmee richt ik me sinds 2 jaar volledig op het maken van beeld.

Via een omweg ben ik dit vak ingerold: van afgestudeerd geoloog, via docent wiskunde en educatief auteur naar fotograaf.  Omdat ik gek ben op techniek, huur ik fulltime een fotostudio in het centrum van Doetinchem. Spelen met licht en het werken met programma’s als Photoshop geven veel nieuwe mogelijkheden.

Het fijnst aan het beroep fotograaf is dat het al mijn vaardigheden combineert: omgaan met mensen, technische kennis enz. Vooral fijn om mensen te ontmoeten en blij te maken met mijn foto’s. Dat geeft veel voldoening.

Leren blijft mijn passie. Ik ben altijd bezig met het verder ontwikkelen van mijn fotografische kennis. Jij als  klant plukt daar natuurlijk de vruchten van!

Superfeel

Schiet je in een kramp wanneer iemand een camera op je richt? Ik ben superfeel fotograaf en stel (soms gekke) vragen om jou/jullie op een authentieke en eigen manier vast te kunnen leggen. Je merkt de camera minder op en bovendien krijg je mooiere foto's!

Info superfeel

Veelzijdig

Er zijn ontzettend veel dingen die ik leuk vind om te fotograferen. Daarom profileer ik me als all round fotograaf. Op deze website vind je een heel aantal mogelijkheden. Maar staat jouw wens of idee daar niet bij, neem dan toch gerust contact op.

Neem contact op

Verhalenverteller

Wanneer ik foto's maak voor een reportage, een bedrijf of gewoon voor mezelf, dan vertel ik daarmee graag een verhaal. Om een verhaal compleet in beeld te brengen heb je een bepaald oog nodig. Oog voor detail en voor het grote geheel. Oog voor emotie en voor interactie. En dat oog bezit ik.

neem contact op

Photoshop expert

Doordat ik een kei ben in Photoshop, kan ik bijzondere portretten aanbieden waarbij het beeld op een speciale manier bewerkt is. Dat kan van alles zijn. Van fine art tot bijzondere fototechnieken. Check bijvoorbeeld de pagina met creatieve portretten voor een impressie.

Speciale bewerkingen
© Prisma Donna Fotografie | Algemene voorwaarden | Privacy
© Prisma Donna Fotografie