Portret

Een heel persoonlijke shoot

gewoon

omdat je speciaal bent

Wees trots op jezelf en laat een prachtige en persoonlijke portretfoto maken. Daarvoor kun je heel goed bij Prisma Donna terecht. Met mijn manier van benaderen hoef je absoluut niet zenuwachtig te zijn dat je er gespannen of krampachtig op komt te staan. Als superfeel fotograaf heb ik wat manieren in mijn gereedschapskist om je te portretteren zoals je écht bent. En we stoppen pas zodra je 100% tevreden bent.

De redenen voor een persoonlijke fotoshoot kunnen heel uiteenlopend zijn. Misschien wil je graag een foto voor (of van) je oma. Of koester je stiekem de wens dat je een mooie foto hebt waarbij je bezig bent met je favoriete sport of grote hobby.

Een portretfoto maken we in de fotostudio in Doetinchem of ergens op een locatie naar keuze. Bij jou thuis of buiten. Ik bied ook een aantal speciale portretten aan, waarvoor je een aparte pagina op mijn website vindt. Denk bijvoorbeeld aan een zwangerschapsfoto, een fine art portret en de (zakelijke) profielfoto.

Wil je iemand een bijzonder cadeau geven? Ik heb een leuk verpakte tegoedbon die je de gelukkige ontvanger kan overhandigen. 

Voor deze 3 portretten vind je een aparte infopagina

Portret in de studio

voor bijzondere portretfoto's

Portret op locatie

portretfoto buiten of bij jou thuis
Portret tiener meisje

Een herinnering voor later

met handgemaakte fotoproducten

Bij Prisma Donna ontvang je altijd iets bijzonders, iets blijvends, iets unieks. Om lang te kunnen koesteren of om cadeau te geven.

Bladeren toekomstige generaties door miljoenen bestanden of pakken ze dat prachtige album? Naar welke foto's kijk je vaker: op je telefoon of computer of de afdruk aan je muur? Daarom bied ik verschillende pakketten aan met elk een waardevol, stijlvol en soms zelfs handgemaakt product dat generaties lang mee zal gaan.

Kijk hieronder welk pakket bij jouw wensen past en maak een afspraak.

Tip: het drieluik is een prachtig extra product, waarmee je ook anderen een plezier zult doen. Leuk om te geven en te krijgen.

© Prisma Donna Fotografie | Algemene voorwaarden | Privacy
© Prisma Donna Fotografie