Schaduwfoto

voor mensen die iemand missen

je gezin compleet op een

Schaduw foto

Om je heen vindt iedereen het leuk om van het hele gezin of de familie een foto te laten maken. Maar voor jou voelt het anders, want er ontbreekt iemand. De leegte die je voelt is verschrikkelijk pijnlijk. In jouw gedachten is je kind of je partner er wel bij, alleen is dat niet zichtbaar voor anderen.

Helaas weet ik uit ervaring hoe incompleet dit voelt. Om die reden maak ik voor mensen die dat graag willen een zogenaamde schaduwfoto. Ik zet dan degene die gemist wordt als een lichte schaduw op een gezins- of familiefoto. Ook een vlinder, veertje of iets anders naar wens kan aan de foto worden toegevoegd. Je krijgt in ieder geval een bijzondere foto die je nog lang zult koesteren. 

Een schaduwfoto is vaak fijn om te hebben. Met een schaduwfoto is het makkelijker om met jongere kinderen te praten over wie er nog meer bij jullie gezin of familie hoort.

Vlinderkind schaduwfoto

Ook op eigen foto!

Mail vrijblijvend voor advies

Het kan zijn dat je recent nog mooie foto's hebt gemaakt. Stuur ze vrijblijvend naar me toe, zodat ik kan zien of deze geschikt zijn om een schaduw aan toe te voegen.

Groot voordeel van een eigen foto is dat het niet uit maakt waar je woont op deze wereld. We kunnen elkaar online ontmoeten om wensen door te spreken en de schaduwfoto kan per mail verstuurd worden.

Een voorbeeld van een eigen foto zie je hiernaast of hieronder. Dit lieve gezin mist al 5 jaar hun oudste dochtertje, dat maar 5 weekjes oud mocht worden. Ze hebben hun foto naar mij gemaild en ik heb hun dochtertje er als 5-jarige op gezet. De ouders wilden op deze manier graag aan hun andere kinderen laten zien dat er nog een grote zus is.

Zijn je eigen foto's niet geschikt, dan spreken we een fotoshoot af. Ik hanteer daarvoor heel schappelijke tarieven en je ontvangt de foto's in een prachtig album. Wanneer ik zelf de foto's maak, kan ik goed rekening houden met jullie wens om er achteraf een schaduwfoto van te maken.

Elke kleur schaduw is mogelijk

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden

Vlinder of veertje

Aan een bestaande foto voeg ik een vlinder, veertje of ander klein element naar wens toe. Het is zo persoonlijk welk teken bij jouw dierbare past. Misschien is het een bepaalde bloem, een beertje of een vogel. Elke wens probeer ik te vervullen.

Schaduwportret

Aan een bestaande foto voeg ik de schaduw toe van een kind of volwassene. Helemaal naar wens, want niets is belangrijker dan dat het schaduwportret voor jouw gevoel ook echt klopt.

Fotoshoot met schaduwfoto

We maken nieuwe foto's van het gezin. Zo krijg je natuurlijk de allermooiste schaduwfoto. Boek je een shoot, dan ontvang je korting op de schaduwfoto.
Kijk ook bij mijn tarieven voor familiefotografie inclusief afdruk of album.

info familiefotografie

Maak vaker een schaduwfoto

en laat je kindje meegroeien

Een sterrenkind of vlinderkind wordt niet meer groter. Je vraagt je daardoor vaak af hoe je kind zou zijn wanneer het wel zou hebben kunnen opgroeien. Dat is zo logisch en menselijk! En het maakt alleen maar nog verdrietiger dat je dit moet missen.

Op een schaduwfoto kun je jullie je kindje wel laten opgroeien. Je kunt regelmatig, bijvoorbeeld elk jaar, een schaduwfoto laten maken. Dan kun je zelfs de kleinste sterrenkindjes laten meegroeien met je gezin. Hoe bijzonder!

Wat anderen zeggen

© Prisma Donna Fotografie | Algemene voorwaarden | Privacy
© Prisma Donna Fotografie