Schaduwfoto

voor mensen die iemand missen

je gezin compleet op een

Schaduw foto

Om je heen vindt iedereen het leuk om van het hele gezin of de familie een foto te laten maken. Maar voor jou voelt het anders, want er ontbreekt iemand. De leegte die je voelt is verschrikkelijk pijnlijk. In jouw gedachten is je kind of je partner er wel bij, alleen is dat niet zichtbaar voor anderen.

Helaas weet ik uit ervaring hoe incompleet dit voelt. Om die reden maak ik voor mensen die dat graag willen een zogenaamde schaduwfoto. Ik zet dan degene die gemist wordt als een lichte schaduw op een gezins- of familiefoto. Ook een vlinder, veertje of iets anders naar wens kan aan de foto worden toegevoegd. Je krijgt in ieder geval een bijzondere foto die je nog lang zult koesteren. 

Een schaduwfoto is vaak fijn om te hebben. Met een schaduwfoto is het makkelijker om met jongere kinderen te praten over wie er nog meer bij jullie gezin of familie hoort.

Vlinderkind schaduwfoto

Ook op eigen foto!

Mail vrijblijvend voor advies

Het kan zijn dat je recent nog mooie foto's hebt gemaakt. Stuur ze vrijblijvend naar me toe, zodat ik kan zien of deze geschikt zijn om een schaduw aan toe te voegen.

Groot voordeel van een eigen foto is dat het niet uit maakt waar je woont op deze wereld. We kunnen elkaar online ontmoeten om wensen door te spreken en de schaduwfoto kan per mail verstuurd worden.

Een voorbeeld van een eigen foto zie je hiernaast of hieronder. Dit lieve gezin mist al 5 jaar hun oudste dochtertje, dat maar 5 weekjes oud mocht worden. Ze hebben hun foto naar mij gemaild en ik heb hun dochtertje er als 5-jarige op gezet. De ouders wilden op deze manier graag laten zien dat er nog een grote zus is.

Zijn je eigen foto's niet geschikt, dan spreken we een fotoshoot af. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Ik hanteer heel schappelijke tarieven voor een fotoshoot op locatie. Wanneer ik zelf de foto's maak, kan ik goed rekening houden met jullie wens om er achteraf een schaduwfoto van te maken. De foto's zullen dus altijd heel geschikt zijn. Bovendien leer ik jullie als gezin een beetje beter kennen en voel ik in dat geval makkelijker aan wat bij jullie past. Het is dus zeker aan te raden om deze optie te kiezen.

Je weet dan zeker dat je prachtige foto's ontvangt en mag deze ook zelf kiezen uit een online galerij, welke snel na de fotoshoot voor je klaar staat. Ik hanteer voor een fotosessie in jouw eigen omgeving heel schappelijke prijzen die direct zichtbaar zijn op mijn website.

Elke kleur schaduw is mogelijk

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden

Maak vaker een schaduwfoto

en laat je kindje meegroeien

Een sterrenkind of vlinderkind wordt niet meer groter. Je vraagt je daardoor vaak af hoe je kind zou zijn wanneer het wel zou hebben kunnen opgroeien. Dat is zo logisch en menselijk! En het maakt alleen maar nog verdrietiger dat je dit moet missen.

Op een schaduwfoto kun je jullie je kindje wel laten opgroeien. Je kunt regelmatig, bijvoorbeeld elk jaar, een schaduwfoto laten maken. Dan kun je zelfs de kleinste sterrenkindjes laten meegroeien met je gezin. Hoe bijzonder!

Wat anderen zeggen

© Prisma Donna Fotografie