Fotoshoot tijdens lockdown

MAG JE EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN FOTOSESSIE?

Ja dat mag!We beginnen het jaar 2021 in een stevige lockdown. Fotograferen van een huishouden op afspraak buiten, bij jou thuis of in mijn studio is echter gewoon mogelijk. Natuurlijk met inachtneming van alle geldende Coronaregels zoals afstand houden, handen wassen enz. Mijn studio maak ik schoon en ik werk op 1,5m afstand en met een mondkapje. Niet alles is daardoor mogelijk. Ik volg te allen tijde het COVID-19 protocol van de fotografie sector (mijncoronaprotocol.nl/protocol/fotografie-sector/) en mijn eigen gezonde verstand. Mocht je een foto willen met personen uit meerdere huishoudens, ook dan zijn er mogelijkheden. Ik maak bijvoorbeeld van ieder apart een foto in de studio of buiten en voeg deze later tot 1 beeld samen. Zo kun je toch een mooie foto laten maken waar iedereen op staat, zonder fysiek samen te zijn geweest. Een mooi cadeau wellicht voor een huwelijksjubileum van (groot)ouders. Of handig voor een groepsfoto met collega’s.Bij het maken van een afspraak neem ik alle precieze mogelijkheden, regels en voorwaarden met je door.

schaduwfoto schaduwkind
Prev Schaduw van je overleden kindje
Next Nieuw: Fine art portret
Fine art portret

Comments are closed.

© Prisma Donna Fotografie