Diploma in de pocket!

Maandag 16 november heb ik mijn opleiding aan de vakopleiding School voor Fotografie met succes afgerond. Het examen bestond uit 6 onderdelen: 

  • Serie van 3 portretten
  • Serie ‘Mijn’ waarvoor ik mijn ouders portretteerde
  • Een boekomslag
  • Serie van een bedrijf (ViMotion)
  • Een vrije serie (afzetlint)
  • Een tweede vrije serie (babyshoot)

Door flinke hoestklachten waren mijn foto’s wel fysiek in Utrecht, maar was ik er zelf online bij. Ook de diplomauitreiking en expositie op zondag 22 november moest ik door het gehoest online volgen. Maar het mag de pret niet drukken, ik ben supertrots op het resultaat met 3x ruim voldoende en 3x goed. En ik heb er een leuke groep andere fotografen door leren kennen!

Prev Evelyn won de fashionshoot!
Next Schaduw van je overleden kindje
schaduwfoto schaduwkind

Comments are closed.

© Prisma Donna Fotografie