Wanddecoratie

Wanddecoratie

Canvas

Canvas afdrukken zijn niet meer weg te denken in onze huizen. Ze zijn leverbaar in twee framediktes: 2 cm en 4 cm dik.

Door de zwarte viltstroken aan de achterkant van het frame wordt de muur netjes beschermd tegen beschadiging.

Ingelijste foto

Afdruk op satijnpapier of fine art papier. Optioneel afgewerkt met een passe partout. Daaromheen een mooie houten lijst in zwart, wit of houtkleur.

De hele lijst wordt versterkt met een 6 mm zwart MDF-achterkant. Kwaliteit wordt hier met een Hoofdletter geschreven.

acryl print

Schitterend geprint op een mat professioneel fotopapier achter een mooi afgewerkt 6 mm dik, gepolijst acryl glasplaat. Door de glasplaat zal het oppervlak altijd wat spiegelen. Aan de achterkant een 8mm dik MDF ophangsysteem.

De acryl print kan op een 6 mm dik MDF-paneel worden geplaatst. Dat geeft een fraai 3D effect. Optioneel kan dit zwarte paneel worden voorzien van een stevig wit natuurkarton.

metalprint

Deze wanddecoratie is sterk en gedurfd. De foto wordt afgedrukt op een hoogwaardige horizontaal geborsteld aluminium Alu-dibond materiaal. Het heeft een prachtige, glanzende afwerking. De metal print wordt versterkt met 6 mm zwart MDF-achterkant en is voorzien van een 8 mm MDF-ophangsysteem.

De metalprint kan worden afgewerkt met een zwarte, aluminium fotolijst.

Ook kan de metalprint worden geplaatst op een 6 mm dik, zwart MDF-paneel. Optioneel kan dit paneel nog worden voorzien van een stevig wit natuurkarton. Het paneel geeft deze wanddecoratie een fraai 3D effect.

© Prisma Donna Fotografie