Bijzondere portretten

want het kan altijd nog anders dan gewoon

hoe dan?

Een truc foto

Het is ontzettend leuk om foto’s te maken die net een beetje anders zijn dan anders. De toepassingen zijn legio. Bijvoorbeeld een generatiefoto waarbij iedereen elkaar in een lijstje vasthoudt. Een foto waarbij je dezelfde personen meerdere malen ziet terugkomen, een mens waar je doorheen kunt kijken en nog veel meer.

Heb jij zelf een leuk idee of voorbeeld? Mail het naar me. Bijna 100% zeker dat ik jou er mee kan helpen.

Een praktische toepassing tijdens deze Corona pandemie is er ook: het maakt het mogelijk om coronaproof familiefoto’s te maken of een groepsportret. Iedereen komt op de foto, maar je wordt onafhankelijk van elkaar gefotografeerd.

De prijs van zo’n speciale foto is afhankelijk van wat je precies wilt. Hieronder vind je wel een aantal tarieven, maar voor andere opdrachten zal ik een offerte voor je maken.

Creatief met fotobewerking

voor unieke foto's

Techniek is altijd een grote passie geweest. Samen met mijn wiskundig en ruimtelijk inzicht kom je dan tot leuke resultaten wanneer je dit combineert met fotografie. Tijdens een shoot, is het mogelijk om een aantal speciale beelden te maken. Tijdens een loveshoot kun je bv samen aan de ene kant van de foto staan lachen naar julliezelf aan de andere kant van de foto. De mogelijkheden zijn legio.

Je mag altijd vcoraf aangeven dat je een speciale foto wenst. Ik bedenk dan iets dat uniek zal zijn en dat je met veel plezier zal tonen aan anderen. Een aantal trucfoto's die standaard in mijn repertoire zitten, vind je hieronder.

Graag wil ik een keer een generatiefoto maken waarbij de grootouders in een fotolijst worden vastgehouden door al hun eigen kinderen, die op hun beurt weer in een fotolijst staan en worden vastgehouden door alle kleinkinderen (en wellicht nog een vierde generatie daar omheen). Dit lijkt me zo'n geweldig leuk cadeau voor bijvoorbeeld een 50-jarig huwelijksfeest!

Speciale achtergrond

Jouw lievelingshirt of kleding met speciale print wordt ook doorgevoerd in de achtergrond. Deze foto maken we in de fotostudio. De prijs is 40 euro exclusief de kosten voor de portret fotoshoot.

Gezichten op een rij

Met het hele gezin of zelfs met een hele familie inclusief de hond, alles is mogelijk. Iedereen wordt apart gefotografeerd in de studio en later tot 1 familieportret samengevoegd. De prijs is 15 euro per persoon exclusief de kosten voor de familie fotoshoot.

Lijst in lijst

Wat is er gaver dan een heel speciaal generatieportret? Iedereen wordt gefotografeerd met een lijst naar keuze in zijn of haar handen. Behalve degene die in het centrum van de foto komt. Op deze manier kan ik tot 4 generaties op 1 foto zetten. Hoe bijzonder is dat? De prijs is 15 euro p.p. exclusief de kosten voor een familie fotoshoot.

Er staan slechts 2 personen op deze foto!

Overige prijzen van speciale portretten zijn op aanvraag en afhankelijk van de mate van benodigde fotobewerking.

© Prisma Donna Fotografie | Algemene voorwaarden | Privacy
© Prisma Donna Fotografie