De studio is klaar!

Sinds 1 maart huur ik een ruimte bij Vluchtelingenwerk Oost Nederland op de Kapoeniestraat 41 in Doetinchem. En inmiddels ben ik helemaal klaar voor de start. De achtergrondrollen hangen aan de muur, de flitssets staan klaar … en toen kwam de Coronacrisis en moest iedereen in quarantaine. Wat een timing!

Toch werk ik bijna elke dag in de studio aan allerlei andere foto-gerelateerde dingen. Het is er zelfs erg gezellig, want mijn zoon Timon huurt op dezelfde verdieping een ruimte. We kunnen naar elkaar zwaaien wanneer we aan ons bureau zitten. En tussen onze kamers hebben we een kleine koffie/theecorner gemaakt.

Timon heeft hier zijn bouwconstructie bureau. En op zijn kamer heb ik een grote workshoptafel mogen zetten met 10 stoelen. Gericht op de toekomst van Prisma Donna dus. Ik heb er veel zin in om straks workshops te gaan geven daar.

huis Sonja
Prev Assistent fotograaf
Next Nieuw logo + website

Comments are closed.

© Prisma Donna Fotografie