Reportage

fotoverhaal van een speciale gelegenheid

reportage

Verhaal in foto's

Tsja, wat is een speciale gelegenheid? Wat mij betreft alles  waarvan je graag foto’s zou willen hebben en waarbij je niet of nauwelijks poseert. Als fotograaf maak ik een reportage en blijf ik daarbij vooral aan de zijlijn. Na afloop heb je een verhaal in foto’s. Misschien een verhaal over een geboorte, een huwelijk, een promotie of een afscheidsdienst. Of over de thuiskomst van iemand die lang weg was, een dierentuinbezoek met de familie, een buurtfeest, een asverstrooiing, een optreden enz. 

Naar wens kunnen er ook geposeerde foto’s gemaakt worden. Alle foto’s komen na afloop in een mooi album, zodat je een blijvende herinnering ontvangt. Niets is waardevoller dan dat.

Heb je speciale wensen? Bijvoorbeeld een reportage over meerdere dagen/weken/maanden? Ook dat is mogelijk.

Uniek fotoproduct

een waardevol aandenken

Digitale foto's zijn tijdelijk. Daarom krijg je bij mij altijd een uniek en hoogwaardig album of een ander luxe fotoproduct. Je ontvangt dus in elk pakket dat ik aanbied een heel bijzondere herinnering voor later!

Je hebt keuze uit 4 verschillende pakketten:
Mini, Midi, Maxi en Maxi Plus.

Bij pakket Mini ontvang je afdrukken of een set stevige fotokaarten met of zonder passe-partout. En wil je iets anders? Dan overleggen we over een geschikt vervangend product. Bijvoorbeeld een set verjaardagskaarten.

Bij pakket Midi is een Lite album inbegrepen met een omslag van warm grijs linnen of matte fotokaft. De pagina's zijn dik en de kwaliteit is hoog.

Bij pakket Maxi ontvang je een extra luxe en handgemaakt album. De omslag is van prachtig eco-leer, linnen, suède of fluweel en de afwerking is in zijn geheel ontzettend luxe.

Extra producten zijn altijd bij te bestellen. Bijvoorbeeld het prachtige drieluik. Mooi om cadeau te geven aan opa en oma of om zelf op je dressoir te zetten.

© Prisma Donna Fotografie | Algemene voorwaarden | Privacy
© Prisma Donna Fotografie