Kinderfotografie

Kinderen

Kinderfotografie Doetinchem en omstreken

shoot

The kids

Een fotoshoot voor zowel stoere knullen als kleine prinsesjes. Van de kleinste dreumesen tot de grootste pubers. Laat regelmatig mooie foto’s maken, want voor je het weet zijn ze groot. Foto’s zijn een waardevolle en blijvende herinnering.

De foto’s maken we in de studio, bij jou thuis of op een locatie buiten naar keuze. Als Superfeel fotograaf gebruik ik tijdens deze kinderfotoshoot soms grappige vragen en opdrachtjes, zodat we spontane foto’s kunnen maken. 

Wil je een mooie foto aan de muur van jouw kinderen? Een leuke set uitnodigingskaarten voor een verjaardag? Een bijzonder fotocadeau voor opa en oma? Een hele serie foto’s in een mooi fotoalbum? Ik lever altijd iets speciaals. Kijk maar eens bij de verschillende pakketten wat er onder andere mogelijk is. Staat jouw wens er niet tussen? Neem gerust contact op, daar gaan we zeker uit komen. Op mijn productpagina kun je ideeën opdoen

Portret tiener meisje

Superfeel

Schiet je in een kramp wanneer iemand een camera op je richt? Ik ben superfeel fotograaf en stel (soms gekke) vragen om jou/jullie op een authentieke en eigen manier vast te kunnen leggen. Je merkt de camera minder op en bovendien krijg je mooiere foto's!

Kinderen

Kinderen zitten niet stil. Dat hoeft ook niet, want de sluitertijd van mijn camera is hoog genoeg om precies dat ene juiste moment te bevriezen. Als moeder en inmiddels oma van 5 kleinkinderen beschik ik over een flinke dosis ervaring. In de studio ligt trouwens ook wat speelgoed voor ze klaar.

Baby's

Wil je foto's maken van of met jullie pasgeboren baby? Ook dat kan bij Prisma Donna. Dit kan in de fotostudio in Doetinchem, maar ook bij jullie thuis. Kijk voor babyfotografie op mijn speciale newbornpagina.

naar de newborn pagina

Bijzonder portret

Kinderfotografie in de studio

Tijdens een fotosessie in de studio hebben we voldoende tijd om spelenderwijs foto’s te maken. De kinderen zelf zijn daarbij leidend. Dat betekent dat ik me aanpas aan hun ritme en wensen. Worden ze moe of willen ze even lekker spelen? Ik hou overal rekening mee.

In de studio liggen een aantal spelletjes voor ze klaar. Bovendien zorg ik altijd voor een beetje afleiding door gekke vragen te stellen. Je hebt na afloop altijd een aantal zeer geslaagde foto's.

Lichte achtergrond

Op hun eigen plekkie

Kinderfotografie thuis

Bij hele jonge kinderen maak ik foto's terwijl ze lekker spelen. Leuk als papa en/of mama meedoen. Zo zal ik heel wat mooie momenten kunnen vastleggen. Ook een cake smash thuis kan natuurlijk. Daarbij laat je de kleine lekker in zijn of haar verjaardagstaart graaien. Leuke foto's verzekerd!

Bij oudere kinderen werk ik het liefst met het kind samen, zonder teveel inmenging van buitenaf. Zo bedenken we samen wat er op de foto komt en ook hoe. Bij oudere kinderen en jongeren gebruik ik vaak wel een flitser en een flitsparaplu. Zo kan ik ze goed vastleggen op hun eigen favoriete plek(ken) in huis.

De natuur in

Kinderfotografie buiten

Speel je mee verstoppertje? Wie kan het hardste rennen? Kun jij springen als een kikker?

Buiten is er veel vrijheid in het kiezen van een leuke achtergrond voor de foto's. Dat maakt een kindershoot buiten altijd leuk en gezellig. Er is veel te doen, veel te kijken en je kunt lekker rennen en over elkaar buitelen. Vaak krijg je daarmee erg leuke portretten van je kinderen. Natuurlijk wel heel andere foto's dan bijvoorbeeld in de fotostudio.

Ook oudere kinderen fotografeer ik graag buiten. Bijvoorbeeld terwijl ze bezig zijn met hun favoriete hobby. Fietsend, skatend, enz. Of gewoon tegen een stoere muur of op een prachtige plek.

Uniek fotoproduct

een waardevol aandenken

Digitale foto's zijn tijdelijk. Daarom krijg je bij mij altijd een uniek en hoogwaardig album of een ander luxe fotoproduct. Je ontvangt dus in elk pakket dat ik aanbied een heel bijzondere herinnering voor later!

Je hebt keuze uit 4 verschillende pakketten:
Mini, Midi, Maxi en Maxi Plus.

Bij pakket Midi is een Lite album inbegrepen met een omslag van warm grijs linnen. De pagina's zijn dik en de kwaliteit is hoog.

Bij pakket Maxi ontvang je een extra luxe en handgemaakt album. De omslag is van prachtig eco-leer, linnen, suède of fluweel en de afwerking is in zijn geheel ontzettend luxe.

Extra producten zijn altijd bij te bestellen. Bijvoorbeeld het prachtige drieluik. Mooi om cadeau te geven aan opa en oma of om zelf op je dressoir te zetten. Kijk ook op mijn fotoproduct-pagina.

© Prisma Donna Fotografie | Algemene voorwaarden | Privacy
© Prisma Donna Fotografie