De cirkel is rond

Voor mij heeft Villa Ruimzicht vorig jaar een speciale betekenis gekregen. Na afloop van de crematie van onze jongste zoon Merijn op 5 september 2018 zijn we met iedereen die aanwezig was op deze locatie wat gaan eten en drinken. Aan de ene kant is het daardoor een plek die heel dicht bij mijn verdriet komt, aan de andere kant is het een plek geworden waar ik ook troost kan vinden. Hier voelden we ons samen sterk, we voelden de steun van onze familie, van onze vrienden, van zijn vrienden en dat maakt dat mijn man en ik er regelmatig even naartoe gaan om er gewoon even te zitten, te genieten van de prachtige omgeving en opnieuw die troost te voelen.

Er is voor mij geen betere plek te bedenken dan deze om een foto op te hangen die ik heb gemaakt als een ode aan Merijn.  De titel van die foto is My Guitar Hero. Ik voel me heel vereerd dat juist die foto op deze plek mag zijn. De cirkel is daarmee rond.

In totaal zijn 33 foto’s te bekijken,gedrukt op grote canvas doeken en gemaakt door leden van de Doetinchemse Amateur Foto Club. Ze hangen buiten in het Arboretum tussen de oude statige bomen. Omdat de expositie buiten is, kun je deze op elk gewenst moment komen bekijken. 

De opening is zaterdag 3 augustus om half 2 ’s middags. De voorzitter van de Doetinchemse Amateur Foto Club zal een praatje houden en door Ruimzicht wordt er voor een drankje gezorgd. Voel je welkom!

widow
Prev Expositie
Next Assistent fotograaf
huis Sonja

Comments are closed.

© Prisma Donna Fotografie