Op locatie

alleen & met familie, zwanger & newborn, loveshoot, evenement enz

Dat is fijn

Ik kom naar jou

Op locatie, dat betekent overal behalve in de fotostudio en kan zowel buiten als binnen zijn. Op een plek die je zelf kiest of die je mij laat kiezen. In je eigen thuisomgeving of in de vrije natuur, in de stad of op een industriële locatie, voor een speciale gelegenheid of gewoon zomaar. Bijna alles is mogelijk.

Misschien wil je maar 1 foto, afgedrukt op groot canvas of prachtig ingelijst. Of wil je juist een heleboel foto’s in een oogstrelend album. Voor elke wens heb ik een aanbod. Staat dat van jou hier niet bij, vraag dan vrijblijvend een aangepast aanbod.

Op dit moment hanteer ik nog lage tarieven. Maak daar gebruik van! Bovendien betaal je tot 15 km geen reiskosten.

Superfeel

Schiet je in een kramp wanneer iemand een camera op je richt? Ik ben superfeel fotograaf en stel (soms gekke) vragen om je op een authentieke en eigen manier vast te kunnen leggen. Je merkt de camera minder op en bovendien krijg je mooiere foto's!

Info superfeel

Het weer

Bij buitenshoots is het natuurlijk wel fijn wanneer het droog weer is. We zoeken bij regen een plek overdekt, of we spreken een nieuw moment af. Het mooiste licht heb je bij een opkomende of ondergaande zon. Felle zon zorgt voor lelijke schaduwen. In dat geval ga ik flitsen!

Mail me

Herinneringen voor later

kun je beter nu maken

Voor je het weet is de gebeurtenis voorbij, zijn de kinderen groot, ben je zelf veranderd en is alles anders dan het was. Gelukkig heb je de foto's nog!

Bekijk hieronder de verschillende soorten shoots op locatie.

In je eentje

Poseren mag, ik kan je echter ook fotograferen tijdens het uitoefenen van bijvoorbeeld een hobby of sport. Gegarandeerd mooie foto's!

info

Newborn

Tot 3 weken spreken we van newborn, maar je kindje mag ook ouder zijn. Ik maak de foto's bij jullie thuis tijdens het verzorgen en knuffelen.

info en prijzen

Loveshoot

Verliefd? Zwanger? Als superfeel fotograaf weet ik hoe ik jullie ontspannen op de foto kan krijgen. Vrolijke of juist tedere foto's vol liefde.

info

Speciale gelegenheid

Een feest, promotie, afscheid, jubileum of andere samenkomst? Wanneer er niet geposeerd wordt en ik langs de zijlijn blijf, kies dan voor een reportage.

info en prijzen

Gezin/familie/groep

De kinderen zijn groot voordat je er erg in hebt. Vergeet daarom niet om gewoon jaarlijks een fotoshoot te reserveren op een locatie naar keuze.

info

Trucage foto

Wil je iets anders dan anders? Met behulp van trucage kun je erg leuke effecten bereiken. Ook geschikt voor bijvoorbeeld een generatieportret.

info en prijzen

Afdrukken en albums

Iets tastbaars voor later

In mijn tarieven zijn mooie fotoproducten inbegrepen. Want digitale foto's verdwijnen na een tijdje. Ze staan op je oude computer, in de cloud, of op een plek waar je eigenlijk niet zo vaak kijkt. Als geen ander weet ik hoe waardevol een tastbare herinnering kan zijn. Een album of doos met foto's in je woonkamer pak je er veel makkelijker even bij.

Voor de shoots op locatie kun je kiezen uit 3 pakketten met een fotoproduct:
Mini, Midi en Maxi.

Bij Mini is een afdruk op canvas inbegrepen. Bij Midi en Maxi een mooi opgemaakt album. Kies je voor Maxi, dan ontvang je een extra luxe en groot album met superdikke 800g/m2 pagina's en een prachtige omslag. Een must-have.

En wil je alleen digitale foto's? Kijk dan hier.

Fotoshoot met 1 persoon

Samen op pad om jou te portretteren

gewoon

omdat je speciaal bent

Wil je een mooie foto van jezelf of van iemand die belangrijk is voor je? Ben je trots op je zwangere buik? Heb je een leuke foto nodig voor (of van) je oma? Denk dan eens aan Prisma Donna Fotografie. Ik beloof je dat het een heel ontspannen shoot zal zijn, ondanks de camera. Natuurlijk krijg je wat geposeerde foto’s, ik help je daar goed bij. Maar ik ga met alle liefde ook languit in de struiken liggen om die ultieme hardloopfoto van jou te maken op die ene prachtige plek. Zo’n foto waarop je bezig bent met je favoriete hobby of sport is een prachtige herinnering voor later. 

De shoot is op een locatie naar keuze en we stoppen pas zodra jij tevreden bent met het resultaat. 

Kijk hieronder voor de tarieven.

Fotoshoot met meer personen

koppel, gezin, familie, groep

Fotoshoot met meer personen

koppel, gezin, familie, groep

gezellig

Samen op de foto

Foto’s met je geliefde, je gezin, de hele familie, je vriendengroep, de band, alles is mogelijk. Ik zorg er voor dat iedereen mooi op de foto komt.

Bij families en loveshoots maak ik foto’s terwijl jullie alle aandacht hebben voor elkaar in plaats van de camera. Daar zorg ik voor als superfeel fotograaf. Na afloop heb je daardoor een prachtige serie foto’s in handen. Beelden van de kleine mooie momentjes onder elkaar, maar ook geposeerde foto’s. En van die foto’s maak ik een prachtig album. 

Kijk hieronder voor de tarieven die ik hanteer en wat daar bij is inbegrepen.

Voor mensen/groepen die alleen digitale foto’s willen, heb ik een aparte optie, waarbij je per uur betaalt en achteraf bestanden koopt.

Groepen zijn blij met Midi

Het meest gekozen pakket

Want voor slechts 15,00 euro per stuk koop je er voor alle ooms en tantes, neven en nichten, collega's en buren, vrienden en vriendinnen, kleinkinderen en achterkleinkinderen, opa's en oma's enz gewoon nog een zelfde album van 20 x 20 cm bij.

Super toch?

Alleen digitale HR bestanden

€90/uur en daarna zelf kiezen

Soms willen mensen toch liever geen fotoproduct. Als band wil je bijvoorbeeld graag foto's voor de website, als model wil je liever zelf de mooiste foto's kiezen voor je portfolio en die los afdrukken. Dat kan. Daarvoor heb ik het volgende aanbod:

Voor €90 maken we een uur lang samen foto's buiten of in mijn fotostudio in Doetinchem. Vervolgens zet ik alle foto's voor je klaar in een online galerij, zodat je ze rustig kunt bekijken en uitzoeken.

Voor 1 - 10 hoge resolutie bestanden betaal je € 10 per stuk. Bestel je meer dan 10 bestanden wordt dit slechts € 5 per stuk.

© Prisma Donna Fotografie