Op locatie

familie, loveshoot, newborn, evenement, concert enz

Dat is fijn

Ik kom naar jou

Op locatie, dat betekent overal behalve in de fotostudio en kan zowel buiten als binnen zijn. Op een plek die je zelf kiest of die je mij laat kiezen. In je eigen thuisomgeving of in de vrije natuur, in de stad of op een industriële locatie, voor een speciale gelegenheid of gewoon zomaar. Bijna alles is mogelijk.

Misschien wil je maar 1 foto, of je wilt juist een hele serie. Voor elk heb ik wat wils. Klik hieronder op de link met info en prijzen bij de gewenste shoot.

Op dit moment hanteer ik nog starttarieven. Maak daar gebruik van. Bovendien betaal je tot 15 km geen reiskosten.

In je eentje

Poseren mag, ik kan je echter ook fotograferen tijdens het uitoefenen van bijvoorbeeld een hobby of sport. Gegarandeerd mooie foto's!

Info en prijzen

Newborn

Tot 3 weken spreken we van newborn, maar je kindje mag ook ouder zijn. Ik maak de foto's bij jullie thuis tijdens het verzorgen en knuffelen.

info en prijzen

Loveshoot

Verliefd? Zwanger? Als superfeel fotograaf weet ik hoe ik jullie ontspannen op de foto kan krijgen. Vrolijke of juist tedere foto's vol liefde.

info en prijzen

Speciale gelegenheid

Een feest, promotie, afscheid, jubileum of andere samenkomst? Als visuele verhalenverteller leg ik het vast en maak er een digitaal of echt boekje van.

info en prijzen

Gezin/familie/groep

De kinderen zijn groot voordat je er erg in hebt. Vergeet daarom niet om gewoon jaarlijks een fotoshoot te reserveren op een locatie naar keuze.

info en prijzen

Trucage foto

Wil je iets anders dan anders? Met behulp van trucage kun je erg leuke effecten bereiken. Ook geschikt voor bijvoorbeeld een generatieportret.

info en prijzen
© Prisma Donna Fotografie