Geknipt door Passchier

En dan door Prisma Donna

geknipt

Voor de foto

Het bezoek aan Passchier Hair & Beauty voelde als een uitje. En na afloop liep ik echt dolblij de zaak weer uit met mijn geknipte en gekleurde haren. Het uitgegroeide grijs en de dooie punten waren gelukkig verdwenen. Eindelijk! Wel raar hoor, een wereld waarin je met een mondkapje op geknipt moet worden. Maar het mocht de pret niet drukken. Dag Coronakapsel!

Ook blij met een nieuwe coupe? Ben heel benieuwd! Werd het een geheel nieuwe look, omdat de lange lokken best bevielen. Of werd het extra kort, voor het geval dat …? Wat het ook is geworden: hoog tijd om een mooie foto te laten maken. Eentje die je overal voor kunt gebruiken.

Ik zal mezelf kort voorstellen: ik ben Maike den Houting, woonachtig in Keijenborg en professioneel fotograaf met eigen fotostudio in Doetinchem. Speciaal voor de klanten van Passchier Hair & Beauty heb ik een heel leuk aanbod. Lees daarom hieronder snel verder!

bij jou thuis of in de fotostudio in Doetinchem

Een nieuwe portretfoto of profielfoto

voor een extra lage prijs

Maak een afspraak om naar de fotostudio in Doetinchem te komen, of nodig me thuis uit binnen een straal van 5 km rondom Hengelo Gld. Want alle klanten van Passchier Hair & Beauty kunnen in de maanden maart en april voor slechts 25 euro een professioneel portret laten maken.

Daarmee kom je absoluut weer netjes voor de dag op LinkedIn of andere sociale media. Voor mensen die liever een echte foto in handen hebben, kijk hieronder naar een mooi aanbod voor een afdruk.

Een foto maken

tijdens de lockdown

Foto's worden alleen op afspraak gemaakt. Binnen draag ik een mondkapje ter bescherming van onze gezondheid. Mijn studio houd ik netjes schoon. We houden thuis en in de studio altijd een afstand van minimaal 1,5 meter en geven elkaar geen hand. Wanneer u dat liever heeft, maken we een foto buiten.

Wat ik meeneem aan apparatuur:
Een flitser, flitsparaplu, reflectiescherm en mijn fullframe Nikon camera. Liever een foto zonder flits? Dat is geen probleem.

Afdruk op stevige fotokaart

om te houden of cadeau te geven

Voor slechts 5 euro per stuk een professionele kwaliteit afdruk van de foto op maar liefst 4 mm dik fotokarton in formaat 13 x 18 cm. Groter kan, het formaat 20 x 30 cm (A4 formaat) is 10 euro. Daarnaast heb ik ook vierkante formaten waar je uit kunt kiezen. Vraag gerust naar alle mogelijkheden.

Een fotokaart is stevig genoeg om bijvoorbeeld op een fotoplank of dressoir neer te zetten. En natuurlijk is het helemaal leuk om hem cadeau te geven aan iemand die je dierbaar is. Bestel er dus zeker een aantal extra wanneer je tevreden bent met het resultaat. Je kunt elke fotokaart bestellen met of zonder een passe-partout. Hieronder zie je welke keuzes je daarbij hebt. Het passe-partout is overigens gewoon bij de prijs inbegrepen.

Hopelijk tot ziens!

© Prisma Donna Fotografie | Algemene voorwaarden | Privacy
© Prisma Donna Fotografie